Tidsel er lukket. Tak for 14 år i slyngebranchen.

Podagie

Podagie Tidsel Custommade

Få din vikle syet om til en pod (Podaegi)

En Tidsel pod/Podagie er som en Vikletai eller Tidseltai, bare uden hoftestrop. Istedet er panelet langt. Bruges til rygbæring
En Tidsel Pod minder om en vikletai eller Tidseltai, men med den forskel at der ikke er hoftestrop, men istedet er et ekstra langt panel. 
Den bruges især til rygbæring. 
 
Bredden og højden af panelet er ikke i størrelser som på mange andre slynger, da de justeres fra gang til gang. Mange af de oprindelige asiatiske Podaegis var meget brede. 
Typisk er de ikke med hovedstøtte, da barnet sidder med armene ude. 

Jo mere du skriver i kommentarfeltet om hvad det er for en slynge du drømmer om, jo nemmere har jeg ved at sy det du gerne vil have.
Jeg kontakter dig hvis jeg er i tvivl om noget.

Du skal bruge den str. vikle, der er din basevikle, I enkelte tilfælde kan du nøjes med Base -1
Obs! hvis du vil have ekstra lange stropper, skal der bruges en str 7 vikle.
Ved bestilling bedes du oplyse ønske til panelets størrelse, hovedstøtte, samt, i kommentarfeltet, om der er særlige ønsker, eks til hvilken side på viklen der skal vende udaf. Viklen skal være nyvasket når jeg får den.

Omsyning tager op til 1½mdr.
Betalingen skal være på plads når jeg sætter saksen i den.
Viklen sendes, meget gerne uden omdeling, til
Lotte Due Clemmensen
Bramdrupvej 100
6040 Egtved
mobil: 22651239
tidsel@tidsel.dk
Leveringstiden gælder fra jeg modtager viklen. Viklen kan sendes uden omdeling med postdanmark, GLS eller DAO (Dao bedes leveret til Vester nebel Brugs)

Forskellen på Viklestropper og Tidselstropper: Viklestropperne er brede og upolstrede, mens Tidselstropper er polstrede og kun 14cm brede den første halve meter, hvorefter de kan bredes ud som viklestropperne kan.

Hvis der skulle ske noget uventet med viklen, således at den ikke kan bruges til den planlagte slynge, så erstattes viklens pris, enten udfra hvad du kan dokumentere at du har givet, pris ved leverandør, eller hvis ikke andet er muligt: fælles skøn. Vikler erstattes med maks 1.000,-. I tilfælde af udbetalt erstatning, beholder jeg viklen (resterne)
Ikke på lager (Levering: Solgt dage)
650,00 DKK
Få din vikle syet om til en pod (Podaegi)